Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وب سايت روزياتو: فوتبال انگليس روز به روز بيشتر از قبل به محلي براي قدرت نمايي ميليادرهاي برجسته ي جهان تبديل مي شود. باشگاه هاي متمول و معروف انگليسي مانند منچستر يونايتد، منچستر سيتي، ليورپول و چلسي همگي در تملک ميلياردرهاي معروفي هستند. در ادامه ي اين مطلب قصد داريم با استفاده از ليست هاي مختلفي که در مورد ثروتمندترين مردان جهان وجود دارد شما را با 15 ميلياردر معروف که هر کدام در کشور انگلستان باشگاه هاي فوتبال را در تملک دارند و نحوه ي بدست آوردن ثروتشان آشنا کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



15- توني بلوم مالک باشگاه فوتبال برايتون اند هاو آلبيون- ثروت خالص: حدود 1 ميليارد پوند

توني بلوم اسرار آميز در سال 2009 مالکيت باشگاه برايتون اند هاو آلبيون (Brighton & Hove Albion) را بدست آورد و توانست در فصل جاري به ليگ برتر اين کشور راه پيدا کند. بر اساس برآوردها ثروت وي فراتر از يک ميليارد پوند بوده که از اين مقدار بيش از 200 ميليون پوند آن را در باشگاه فوتبال برايتون سرمايه گذاري کرده است که 93 ميليون پوند آن صرف تبديل کردن ورزشگاه 30 هزار نفري اين باشگاه به يک ورزشگاه مجهز و زيبا در سال 2011 شد.





وي که با اسم مستعار «مارمولک» شناخته مي شود صاحب يک باشگاه قماربازي بوده و درآمد او از اين محل سالانه 100 ميليون پوند برآورد شده است. وي بيشترين هزينه را براي خريد شين دافي فوتباليست ايرلندي با مبلغ 4٫5 ميليون پوند در سال 2016 انجام داد.


14- استفن لنسدون مالک باشگاه بريستول سيتي- ثروت خالص: 1٫48 ميليارد پوند

استفن لنسدون يکي از موسسين شرکت هارگريوز لنسدون (Hargreaves Lansdown) است و اخيراً با خريد بخشي از سهام باشگاه هاي راگبي، بسکتبال و فوتبال بريستول سرمايه گذاري گسترده اي در اين حوزه کرده است. لنسدون شرکت بزرگ خود را در اتاق خوابش در سال 1981 تاسيس کرد و در سال 2009 با فروش 4٫7 درصد از سهام شرکت خود توانست 47٫2 ميليون پوند براي بازسازي ورزشگاه بريستول سيتي به نام «اشتون گيت» (Ashton Gate) فراهم کند که بازسازي ها در سال 2016 به پايان رسيد.





تيم او اکنون در دسته ي قهرماني (يک دسته پايين تر از ليگ برتر) رقابت مي کند. لنسدون در سال 2015 براي خريد يک بازيکن ساحل عاجي به نام جاناتان کودجيا بيش از 3٫25 ميليون پوند هزينه کرد.


13- شاهد خان مالک باشگاه فولهام- ثروت خالص: 1٫85 ميليارد پوند

شاهد خان نيز مانند استفن لنسدون سرمايه گذاري عظيمي را در دنياي ورزش با خريد باشگاه راگبي جکسونوايل جگوارز (Jacksonville Jaguars) در ليگ حرفه اي راگبي ايالات متحده و باشگاه فوتبال فولهام در ليگ قهرماني فوتبال انگليس انجام داده است. شاهد خان که مجله ي فوربس در سال 2012 به وي لقب «چهره ي روياي آمريکايي» داد ثروت خود را در زمينه ي صنعت و خدمات به دست آورده است.





او باشگاه فولهام را در سال 2013 از محمد الفايض خريداري کرد. تيم فوتبال فولهام در فصل اخير با شکست در برابر تيم ردينگ در بازي هاي پلي آف نتوانست جواز حضور در رقابت هاي ليگ برتر را بدست آورد. شاهد خان در سال 2014 براي خريد کنستانتينوس ميتروغلو 12٫4 ميليون پوند پرداخت کرد.


12- جان دبليو هنري مالک باشگاه ليورپول- ثروت خالص:1٫94 ميليارد پوند

جان دبليو هنري يکي ديگر از سرمايه داراني است که با خريد باشگاه بيسبال بوستون رد ساکس و باشگاه فوتبال ليورپول علاقه ي خود به حوزه ي ورزش را نشان داده است. وي که والديني کشاورز دارد کار خود را با تجارت ذرت و سويا در دهه ي 1970 آغاز کرد و در سال 1981 يک بنگاه سرمايه گذاري تجاري با عنوان «JWH» تاسيس کرد.





سرمايه گذاري هاي او در ورزش بيسبال بسيار موفق تر از فوتبال بوده و تيم او در سال هاي 2004 و 2007 برنده ي بازي هاي جهاني شده است. خارج از دنياي ورزش وي مالکيت روزنامه ي بوستون گلوب (The Boston Globe) را نيز در اختيار دارد. هنري در سال 2016 براي خريد ساديو مانه بيش از 38٫5 ميليون پوند هزينه کرد.


11- مايک اشلي مالک باشگاه نيوکاسل يونايتد- ثروت خالص: 2٫1 ميليارد پوند

مايک اشلي در سن 16 سالگي درس خواندن را رها کرد و دو سال بعد با قرض گرفتن 10٫000 پوند از والدينش يک فروشگاه تجهيزات ورزشي در شهر ميدن هد (Maidenhead) افتتاح نمود. وي با توسعه ي فروشگاه هاي خود اکنون بيش از 400 فروشگاه ورزشي را مديريت مي کند.




اشلي در سال 2007 باشگاه نيوکاسل يونايتد را به مبلغي در حدود 135 ميليون پوند خريداري کرد اما در طول 10 سال مديريت او بسياري از هوارداران به روش او در باشگاه معترض بوده و باشگاه نيوکاسل جمع زيادي از طرفداران خود را از دست داده است اما در سال هاي اخير وضعيت اين باشگاه ريشه دار انگليسي بهتر شده است و در سال گذشته با استخدام رافائل بنيتز، تيم نيوکاسل توانست جواز حضور در فصل آينده ي ليگ برتر را بدست آورد. اشلي در سال 2015 براي خريد جورجينيو واينالدوم 17 ميليون پوند پرداخت کرد.


10-گوچوان لاي مالک باشگاه وست برومويچ آلبيون- ثروت خالص: 2٫8 ميليارد پوند

گوچوان لاي ثروت خود را از طريق سرمايه گذاري در بخش املاک به دست آورده و با افزايش سرمايه و ثروتش بيش از پيش در زمينه ي اجراي پروژه هاي خصوصي فعال شده است.





وي در سال 2014 به توصيه ي يک شرکت مديريت سرمايه باشگاه وست برومويچ آلبيون را خريداري نمود و تيم او سال گذشته توانست رتبه ي دهم جدول ليگ برتر را از آن خود کند که موفقيت بزرگي براي اين تيم محسوب مي شود. لاي در سال 2016 براي خريد ناصر چادلي بيش از 13 ميليون پوند هزينه کرد.


9- کاتارينا ليِبر مالک باشگاه ساوتهمپتون- ثروت خالص: 3 ميليارد پوند

خانواده ي کاتارينا در زمينه ي توليد تجهيزات سنگين ساختماني و ساخت و ساز فعاليت دارند. زماني که باشگاه ساوتهمپتون توسط کاتارينا و خانواده اش خريداري شد اين باشگاه در دسته ي اول فوتبال انگليس (دو دسته پايين تر از ليگ برتر) قرار داشت اما امروزه يکي از قدرتمندترين تيم هاي ليگ برتر کشور انگليس به شمار مي آيد.





علاوه بر اين باشگاه ساوتهمپتون در زمينه ي نقل و انتقال بازيکن و استعداديابي نيز بسيار موفق عمل کرده و از اين راه سود سرشاري را نصيب صاحبان خود نموده است. با اين وجود اخيراً گزارش شده که کاتارينا قصد دارد بخشي از سهام باشگاه را در اختيار يک شرکت سرمايه گذاري چيني قرار دهد. تيم ساوتهمپتون در سال 2016 بيشترين هزينه را به مبلغ 15٫9 ميليون پوند براي خريد سوفيان بوفال انجام داد.


8- خانواده ي گليزر مالکان باشگاه منچستر يونايتد- ثروت خالص: 3٫3 ميليارد پوند

مالکوم گليزر، پدر خانواده ي گليزر در سال 2014 و بعد از ثروت اندوزي فراوان به لطف موفقيت در خريد و فروش املاک، بانکداري، ساخت بيمارستان، سهام و باشگاه داري درگذشت. وي در سال 1995 باشگاه راگبي تامپا بَي بکانيرز (Tampa Bay Buccaneers) در ليگ حرفه اي ايالات متحده را خريداري کرد و در سال 2003 نيز با صرف هزينه ي سرسام آور 790 ميليون پوند مالکيت باشگاه متمول و سرشناس منچستر يونايتد را در اختيار گرفت.





در دوران مالکيت خانواده ي گليزر بر باشگاه منچستر يونايتد، طرفداران اين تيم همواره نارضايتي خود را به دليل بالا رفتن سطح بدهي هاي باشگاه اعلام کرده اند اما در همين مدت باشگاه توانسته 5 مقام قهرماني ليگ برتر انگليس، 3 قهرماني ليگ کاپ، يک اف اَي کاپ، يک قهرماني ليگ قهرمانان اروپا و يک قهرماني ليگ اروپا را بدست آورند. بعد از مرگ مالکوم گليزر، پسرانش آورام و جوئل گليزر به صورت اشتراکي رياست اين باشگاه را بر عهده دارند. سران باشگاه منچستر يونايتد در سال 2016 براي خريد پل پوگبا از يوونتوس 89٫3 ميليون پوند پرداخت کردند.


7- ويچاي سريواداناپرابا مالک باشگاه لسترسيتي- ثروت خالص: 3٫64 ميليارد پوند

اين ميلياردر تايلندي ثروت خود را از طريق فعاليت در حوزه ي فروشگاه هاي معاف از ماليات موسوم به «King Power Duty Free» بدست آورده است. در سال 2010،سريواداناپرابا باشگاه لسترسيتي را خريداري کرد و با قهرماني در فصل 2015-2016 در ليگ برتر انگليس شاهد بزرگ ترين موفقيت اين تيم در تاريخ باشگاه بود.





در هنگام شروع بازي هاي فصل قبل ليگ برتر احتمال قهرماني تيم لستر سيتي يک به 5 هزار برآورد شده بود. پسر او که آياوات نام دارد نايب رييس باشگاه لسترسيتي است. وي در سال گذشته براي جذب اسلام سليماني بيش از 29 ميليون پوند هزينه نمود.


6- جو لوييس مالک باشگاه تاتنهام هاتسپر- ثروت خالص: 4٫6 ميليارد پوند

اين سرمايه دار و تاجر لندني ثروتش را از راه سرمايه گذاري در صنعت توريسم و هتلداري در اواخر دهه ي 1970 و اوايل دهه ي 1980 بدست آورده است. لوييس در سال 1992 همراه با جورج سوروس سود هنگفتي را در اثر بالا رفتن نرخ تبادل پوند در حوزه ي تجاري کشورهاي اروپايي بدست آورد.





اخيراً اين سرمايه دار 80 ساله بخش اعظمي از سهام يک هولدينگ بزرگ با عنوان «Tavistock Group» که در زمينه ي تحقيقات علوم حياتي، صنعت، املاک و ورزش فعاليت دارد را در اختيار گرفته است. تيم فوتبال تاتنهام هاتسپر يکي از سرشناس ترين و موفق ترين تيم هاي فوتبال انگليس در سال هاي اخير بوده و با هدايت مائوريتسيو پوچتينو و بازيکناني مانند دله آلي و هري کين توانسته اسم خود را بر سر زبان ها بياندازد. اين باشگاه در سال 2013 براي خريد اريک لاملا بيش از 30 ميليون پوند صرف کرد.


5- گوو گوانگ چانگ مالک باشگاه وولورهمپتون وندررز- ثروت خالص: 4٫72 ميليارد پوند

اين سرمايه دار چيني موسس و رييس مجموعه شرکت هاي «Fosun International» و شرکت سرمايه گذاري فوسان است که در زمينه ي املاک، مديريت سهام و سرگرمي فعاليت دارد.





گوانگ چانگ در سال 2016 باشگاه وولورهمپتون را به قيمت 45 ميليون پوند خريداري کرده و اين باشگاه فصل اخير ليگ قهرماني فوتبال انگليس را با قرار گرفتن در رتبه ي 15اُم به پايان رساند. مالکان باشگاه وولورهمپتون در سال 2017 براي به خدمت گرفتن هلدر کوستا بيش از 13 ميليون پوند صرف کردند.


4- خانواده ي کويتس مالکان باشگاه استوک سيتي- ثروت خالص: 5 ميليارد پوند

پيتر کويتس در سن 14 سالگي و در سال 1952 مدرسه را رها کرد و بعد از خدمت سربازي به سمت مديريت منطقه اي يک رستوران زنجيره اي منصوب گرديد و بعدها يک کمپاني کترينگ را براي باشگاه هاي فوتبال راه اندازي نمود.خانواده ي کويتس با تاسيس يک سايت آنلاين شرط بندي به نام «bet365» در سال 2000 توسط دنيس دختر پيتر صاحب ثروت سرشاري شدند.





اکنون پيتر کويتس مالک باشگاه استوک سيتي و bet365 نيز اسپانسر اين تيم به شمار مي آيد. استوک سيتي يکي از تيم هاي منسجم ليگ برتر فوتبال انگليس به شمار مي آيد و روساي اين باشگاه در سال 2017 براي خريد يک بازيکن جوان فرانسوي به نام جيانلي ايمبولا بيش از 18٫3 ميليون پوند هزينه نمودند.


3- استن کروئنکه مالک باشگاه آرسنال- ثروت خالص: 5٫8 ميليارد پوند

کروئنکه اولين کار خود را قبل از 10 سالگي به عنوان يک جاروکش آغاز کرد اما به سرعت استعداد خود را در زمينه دلالي نشان داد. در سن 36 سالگي، کروئنکه يک امپراطوري املاک تجاري به نام «Kroenke Group» را راه اندازي کرد و به عنوان مالک و رييس شرکت «Kroenke Sports & Entertainment» مالکيت باشگاه راگبي لس آنجلس رمز، باشگاه چوگان کلرداو ماموث، باشگاه فوتبال کلرادو رپيدز و باشگاه فوتبال آرسنال را نيز در اختيار دارد.





در زمان مديريت او دودستگي زيادي در ميان طرفداران تيم به وجود آمد مخصوصاً بعد از اين که اعلام کرد که براي بردن جام اين تيم را نخريده است و بعد از ناکامي هاي اخير اين تيم انتقادات بسياري از نحوه ي مديريت او صورت گرفت. کروئنکه در سال 2013 براي خريد مسوت اوزيل از رئال مادريد بيش از 44٫5 ميليون پوند هزينه کرد.


2- رومن آبراموويچ مالک باشگاه چلسي- ثروت خالص: 8 ميليارد پوند

آبراموويچ که يک اوليگارش (کساني که از دولت طرفداري کرده و از رانت هاي دولتي برخوردار مي شوند) حوزه ي نفت، گاز و فلزات است با فروش 73 درصد از سهام شرکت «Sibneft » به شرکت گازپروم در سال 2005 توانست ثروتي معادل 10 ميليارد پوند را به دست آورد.





از آن زمان تاکنون وي با خريد باشگاه لندني چلسي توانسته موفقيت هاي بي سابقه اي از قبيل 5 قهرماني ليگ برتر، 4 اف اَي کاپ، 3 ليگ کاپ، يک قهرماني ليگ قهرمانان و يک عنوان قهرماني ليگ اروپا را در تيمش شاهد باشد. اين سرمايه دار 50 ساله ي روس در 10 سال اول مديريت و مالکيت باشگاه بيش از 2 ميليارد پوند هزينه کرده و به نظر مي رسد در فصل نقل و انتقالات تابستاني نيز مانند قبل ولخرجي خواهد کرد. وي در سال 2011 براي خريد فرناندو تورس بيش از 50 ميليون پوند هزينه نمود.


1- شيخ منصور مالک باشگاه منچستر سيتي- ثروت خالص: 20 ميليارد پوند

شيخ منصور از سهامدارن عمده ي شرکت «Virgin Galactic»، شرکت «Daimler» و «Sky News Arabi» به شمار مي آيد و سمت معاونت نخست وزير امارات متحده عربي را نيز در اختيار دارد. شيخ منصور نيز مانند رومن آبراموويچ و تيم چلسي، انقلابي در تيم منچسترسيتي به پا کرده و تيم او از سال 2008 تاکنون توانسته دو عنوان قهرماني ليگ برتر، يک قهرماني اف اَي کاپ و دو قهرماني ليگ کاپ را بدست آورد.





اما منچستر سيتي تنها تيمي نيست که شيخ منصور سيتي مالکيت آن را در اختيار دارد زيرا مالکيت تيم هاي ملبورن سيتي، نيويورک سيتي، اتلکتيکو تورکه نيز از آنِ شيخ منصور بوده و بخشي از سهام تيم هاي يوکوهاما اف مارينوس را نيز در اختيار دارد. شيخ منصور در سال 2015 براي به خدمت گرفتن کوين دِ بروينه بيش از 54 ميليون پوند هزينه کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۹۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • مالک جدید، نام باشگاه فوتبال استقلال را عوض کرد
  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • شعار هواداران تراکتور علیه ایجنت معروف فوتبال ایران!